Cold As Ice – Cooling Gel til hest

kr 199

Kategori: Brand: Equine Products

Cold as ice kjølelinement til hest

Cold As Ice – Cooling gel er en høykonsentrert kjølende gel for varme, trøtte ben og muskler. Ideell å gni på direkte på ben eller muskler etter anstrengende trening for å lindre muskelsmerter og spenninger.

 

Produktfordeler

 

  • Enkel å bruke påføringsgel etter trening eller konkurranse
  • Inneholder nøkkelingredienser for å lette spenninger og sårhet etter anstrengende trening
  • I en praktisk 500 ml beholder for enkel lagring og transport
  • Tilsatt heksehassel* og Arnica** for økt kjøling og heling

 

Bruksanvisning:

 

Påfør rikelig på det berørte området. Skyll/vask med rent med vann etter påføring og påfør hver fjerde time, eller etter behov.

 

Oppbevares helst på et kjølig sted.

 

Viktig:

 

  • Må ikke påføres åpne sår/arr/beiter
  • Ikke påfør på øyeområdet
  • Brennbar og oppbevares utilgjengelig for barn

 

Sammensetning

 

Aqua, denaturert alkohol, heksehassel*, mentol, peppermynteolje, solsikkefrøolje, Arnica Montana-blomstekstrakt**, kamferolje, tea-bladolje

 

* «Witch Hazel» er engelsk for «trollhassel». Det er en type plante som hovedsakelig kommer fra Nord-Amerika, og det vitenskapelige navnet er «Hamamelis». Ekstraktet fra trollhassel er kjent for sine betennelsesdempende og sammentrekkende egenskaper og brukes ofte i hudpleieprodukter for å redusere hevelse og irritasjon.

 

** «Arnica» refererer til en slekt av flerårige planter i solblomfamilien, hvor den mest kjente arten er «Arnica montana», ofte kalt fjellarnika. Denne planten vokser i Europa og Sibir og er blitt tradisjonelt brukt i europeisk folkebehandling.

Ekstrakter fra arnika er ofte brukt i homøopatiske salver og kremer fordi de antas å ha betennelsesdempende og smertelindrende egenskaper. Det brukes spesielt for blåmerker, hevelser, smerter og for å fremme sårheling.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale «Cold As Ice – Cooling Gel til hest»

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen